exit live

Begin 2020 is Evert, de eigenaar van EEBA Music, via een investering mede eigenaar geworden van een nieuw online platform voor live muziek: Exit.Live. Exit.Live lost in een keer een aantal problemen op die op dit moment in de live muziek industrie spelen.

Voor de Fan

Bezoekers van een gig of een concert willen de muziek die ze net gehoord en beleefd hebben natuurlijk meteen mee kunnen nemen en terug kunnen luisteren. Exit.Live biedt die mogelijkheid. De bezoeker creëert via het persoonlijk Exit.Live account de eigen herinneringen aan de bezochte gigs en concerten van hun favoriete artiesten. De globale fan heeft ook meteen de beschikking over de live opnames van de favoriete artiest. En als de artiest het van te voren aanbiedt, kan de live opname gelijk al bij de aankoop van het ticket worden aangekocht

Voor de Artiest

Online streaming platformen zijn er genoeg. De artiest verdient hier alleen veelal weinig of niets aan. Exit.Live lost dit op. De artiest kan zelf alle live muziek opnames via het eigen persoonlijke account naar het platform uploaden. De artiest bepaalt daarbij welke content wanneer wordt geüpload en bepaalt zelf ook de prijs. Exit.Live biedt de artiest volledige controle over het eigen account, het eigen profiel, de eigen prijsbepaling en de eigen content. Van iedere Euro die via het platform voor de artiest binnenkomt kan tot 80 cent direct naar de artiest teruggaan, uiteraard afhankelijk van het feit of er nog derde partij rechten aan de voorstelling gekoppeld zijn. Tenslotte heeft de artiest ook totale controle over de eigen directe uitbetalingen door Exit.Live.

Exit.Live creëert een extra inkomstenbron uit de live muziek voor onze artiesten die verder gaat dat de inkomsten uit de ticket verkoop. De fans op hun beurt kunnen diezelfde live muziek oneindig keer herbeleven, zonder de noodzaak te moeten downloaden.

Exit.Live als een platform stelt de artiest en de fan in staat zich mondiaal nog directer met elkaar te verbinden. Kortom, een platform van de artiest en voor de artiest, van de fan en voor de fan.

De mensen achter het Exit.Live platform hebben allen hun sporen in de live muziek industrie verdiend. Uiteraard heeft Covid-19 de content op Exit.Live vertraagd, maar zo snel als de festivals en live concerten weer beginnen zal ook Exit.Live zeker losgaan.

Wil jij als fan of artiest ook toegang tot Exit.Live of heb je vragen, neem contact op met EEBA Music. Of ga direct naar de website van Exit.Live. Check out de content, maak je account aan, er zit vast wat voor jou bij!